Vlissingen, Vrijdag 22 september 2017

Aanvang 19.00 uur, reservering noodzakelijk  

Whisky by the Sea menu 2017.

Amuses van Zeeuwse lekkernijen:
Oester, Pomodori tomaat met garnalen en makreel mouse met bietjes en maanzaad krokantje

Bunnahabhain Stiùireadair

divider.jpg
 

Foodparing met zalm:
Compositie van Gerookte zalm met rode ui en kappertjes, gemarineerde zalm met dille en mosterd en ingerolde zalm met roomkaas en groene kruiden.
Een lichte whisky die bij alle drie een anders smaakt

Bowmore Vault Edition No.1

divider.jpg
 

Geurige bouillon met bospaddenstoelen met gebakken croutons en uitjes
Ben nevis 10 y.o.

divider.jpg
 
 
  Zacht gegaard en knapperig gebakken buikspek met langoustine, gelakt met honing whisky en wortelpuree.
Buffalo Trace
divider.jpg
 

Stoofschotel van hertenbout met zoetzuur van pompoen en rode ui met raapsteeltje en aardappelmousseline
Highland Park 12 y.o.

divider.jpg
 

Engels kaasplateau:
Verschillende soorten kaas in buffetvorm gepresenteerd met als eye catcher een Shrobshire Blue met een fles whisky erin,

Glenmorangie quinta Ruban

divider.jpg
 

Chocoladedessert:
Chocolademousse, truffel in filodeeg en fudge met pistache

Glendalough triple barrel / Festival botteling 2017

 
divider.jpg
 
Alle Whisky’s zijn onder voorbehoud, deze kunnen nog gewijzigd worden !
Aanvang aperitief met amuse vanaf 19.00 uur, diner 19.30 uur
 
kosten per couvert inclusief dranken € 79,50
 
Reserveren gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij het Arsenaal theater.
 
Arsenaaltheater
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen
tel.: 0118 - 430303

*Whisky’s zijn onder voorbehoud van kleine wijzigingen