Vlissingen, Vrijdag 20 september 2019

Aanvang met aperitief 19.00 uur

aanvang diner 19.30 uur, reservering noodzakelijk  

Whisky by the Sea menu 2019.

“De whisky’s zullen gepresenteerd worden door Tony van Rooyen en een mystery guest uit België”

Bonbon van rundercarpaccio gevuld met biologische eendenlevermousse
geserveerd met
gekarameliseerde uitjes en basalmico-dressing -

Glenfiddich 12 yrs
***

divider.jpg
 

Terrine van gerookte zalm,  gerookte makreel en kabeljauw,
basilicum-mayonaise en veldsla -

Bruichladdich SB
***

divider.jpg
 

Bisque van Zeeuwse garnalen en kerrieroom -

Glenfiddich Project XX
***


divider.jpg
 

Sorbet van Glendalough en duindoornbessen met Turkse sultana’s -

the Balvenie 14 yrs Caribbean Cask
***

divider.jpg
 

Crépinette van jonge parelhoen
met bospeen-tajine en aardappelmousseline -

Glenfiddich Fire & Cane
***

divider.jpg
 

Frambozenmeringue -

Port Charlotte
***

divider.jpg
 

Koffie met chocolade lekkernijen

Octomore
***

 
divider.jpg
 
 
kosten per couvert inclusief dranken € 79,50
 
 
Reserveren gewenst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij het Arsenaal theater.
 
Arsenaaltheater
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen
tel.: 0118 - 430303

*Whisky’s zijn onder voorbehoud van kleine wijzigingen