Aanvang met aperitief 19.00 uur
aanvang diner 19.30 uur, reservering noodzakelijk
Whisky by the Sea menu 2019.
“De whisky’s zullen gepresenteerd worden door Tony van Rooyen en een mystery guest uit België”
Bonbon van rundercarpaccio gevuld met biologische eendenlevermousse
geserveerd met
gekarameliseerde uitjes en basalmico-dressing -
Glenfiddich 12 yrs
***

Terrine van gerookte zalm, gerookte makreel en kabeljauw,
basilicum-mayonaise en veldsla -
Bruichladdich SB
***

Bisque van Zeeuwse garnalen en kerrieroom -
Glenfiddich Project XX
***

Sorbet van Glendalough en duindoornbessen met Turkse sultana’s -
the Balvenie 14 yrs Caribbean Cask
***

Crépinette van jonge parelhoen
met bospeen-tajine en aardappelmousseline -
Glenfiddich Fire & Cane
***

Frambozenmeringue -
Port Charlotte
***

Koffie met chocolade lekkernijen
Octomore
***

*Whisky’s zijn onder voorbehoud van kleine wijzigingen